čtvrtek 16. února 2006

Nohavice má nové entlování

Po velúspěšné šňůře Pražská pálená, která proběhla v lednu tohoto roku, jakoby Jarek měnil svou image... Možná, že jí nemění - spíše jsem ji neznal - vlastně to ani není image. Nejdříve se rozhodl na svém napůl oficiálním webu publikovat vždy dvě nahrávky z každého koncertu (2006/01/25 Pražská pálená), až se na závěr sestavilo stejnojmené album, což už samo bylo poměrně zajímavé. Ale překvapení neustávala: v závěsu se totiž objevila soutěž o nejhezčí přebal tohoto 'alba', nakonec několik neplánovaných bonusů, jako je třeba povedená instrumentálka s brilantním zakončením Honzíkova cesta.

A teď? Nohavice má nové entlování - Jarek má svůj web v novém kabátě... Už je celý 'jenom jeho'. Jde na něm najít všechno možné od kalendáře s koncerty, biografii, až po různé interview a recenze. Některé rubriky jako kupříkladu diskografie zatím nejsou hotovy, ale to jistě přijde.

Ale aby toho nebylo málo, začaly se na webu objevovat i další písně. Písničkový blog. Sám autor píše: "Jsou pocity a nálady, které si přímo říkají o reflexi. Jak jinak než hudební... Životnost jednotlivých stránek tohoto zápisníku hudebních fejetonů bude různá - měřítkem bude vaše chuť se k nim vracet." Já se prozatím vracet budu...

www.nohavica.cz